Home Office Balance

Home + Office = Balance

 

De manier van leven is drastisch veranderd in de laatste paar maanden. Als gevolg hiervan zijn we steeds meer thuis gaan werken. Het kantoor verandert langzaam in een plek waar je alleen maar vergadert of klanten ontvangt, in plaats van een plek waar je 5 dagen per week van 9 tot 5 werkt. De meerderheid van de mensen die thuiswerken is erachter gekomen dat het lastig is om je werkende leven met je privéleven in balans te houden. De Home Office Balance (HOB) kan bijdragen om die balans weer terug te vinden. De HOB kan gemakkelijk opgezet worden aan het begin van de werkdag, en met hetzelfde gemak weer worden afgebroken aan het eind. De HOB is ontworpen om zo min mogelijk ruimte in te nemen als hij ingeklapt is, zo past hij gemakkelijk onder het bed of naast een kast. Je werk en privé weer in balans, daar draagt de HOB aan bij.

 
 

 
 
 

Unieke Kenmerken

 

 

Makkelijk op te slaan

 

De compacte afmetingen van de Home Office Balance zorgen ervoor dat hij gemakkelijk op te slaan is. Zo kan hij zelfs onder het bed! Dit draagt bij dat je thuis weer van jou is op het einde van je werkdag.

 

Ergonomisch design

 

Het ontwerp van de HOB is ergonomisch verantwoord, en kan aan iedereen zijn lichaamslengte worden aangepast. Het ontwerp voldoet aan de Nederlandse wet en regelgevingen.

 

Akoestische panelen

 

De akoestische panelen zijn verwijderbaar en zorgen voor een dempend effect. Zo kun je in alle rust je focussen op je werk.

 

 

Interesse? Neem contact met Jan Berends!

 

 

mobiel: +31 6 10 93 64 29 //kantoor: +31 55 53 93 810