01

Concept & Design

Op basis van intensieve gesprekken met creatieve ontwerpers en realistische techneuten vertalen we sfeer, imago en functionaliteit naar creatieve voorstellen. We nemen je mee in het concreet maken van ons denkproces.

02

Engineering

De vertaalslag van een goedgekeurd ontwerp naar techniek, materiaal en productie. Onze engineers zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige constructie in gebruik die daarnaast efficiënt is in productie. Met een prototype kunnen we het ontwerp ‘in het echt’ beoordelen. Met value engineering verbeteren we systematisch de waarde van onze producten door het optimaliseren van processen, kosten en duurzaamheid.

03

Lay-out Design

Door middel van ons lay-out design krijg je een goed beeld hoe de ruimte wordt ingericht en welke meubels we waar plaatsen. Vanzelfsprekend ontvang je een uitgebreid lay-out pakket inclusief 3D visualisaties.

04

Development & Value Engineering

Met een prototype kunnen we het ontwerp ‘in het echt’ beoordelen. Met value engineering verbeteren we systematisch de waarde van onze producten door het optimaliseren van processen, kosten en duurzaamheid.

05

Project Management

Uiteraard ben je gedurende het gehele project verzekerd van project management, onder andere voor de bewaking van deadlines en kwaliteit. Als je voor ‘turn key’ kiest hoef je alleen nog maar de openingsdatum in je agenda te zetten.

06

Productie

Wij zorgen voor een snelle en flexibele productie met onbegrensde mogelijkheden in materiaal en productietechniek. Van eventuele problemen merk je niets, je ervaart alleen onze creatieve oplossingen.

07

Logistiek

Voorraad op orde houden, snel verzamelen en verzenden. Geen zorgen, dat hebben wij uitstekend in de vingers. Bestel gewoon wat je nodig hebt en wij regelen de rest. Wereldwijd.

08

Installatie

Wij bouwen letterlijk het imago van je merk op locatie. Dat kan variëren van de inrichting van een luxe hotel tot en met een flagship store. We sturen een montage team of een supervisor die een lokaal team aanstuurt.

GET IN TOUCH